• Jenter

  Dating apps tinder norge

  Dating apps tinder norge Alle har hver sin vri, men nylig kom en dating-app med en tilnærming vi ikke har sett før: «Hater». Finn en du liker ved å fortelle hva du hater. Man tindrer selvfølgelig også i Norge, hvor hypen rundt datingappen Tinder for lengst har gjort sitt inntog fra USA til Europa – hvis man skal tro media og. Hyller Norge som verdensmestere på ett viktig område Lill Anita: Kan få en følelse av at det er en app hvor mange er ute etter bare sex. Robert: Når det gjelder datingapper var Tinder «my first», og vil derfor alltid ha en. UTFORDRER TINDER: Den nye appen Happn har nå over 50 brukere i Norge, og er en reell utfordrer til den kjente sjekkeappen Tinder. rykte i mange år, mener Kjøs at nett og app-dating er blitt så godt som stuerent.

  Ny dating-konsept tar av i Norge: Sveip ned for å hate - renge-jiyane.com

  Alle har hver sin vri, men nylig kom en dating-app med en tilnærming vi ikke har sett før: «Hater».

  Finn en du liker ved å fortelle hva du hater. Fire single tester de tre mest populære datingappene Tinder, Happn og SJEKKING: Datingappen Tindr har nesten en halv million nedlastninger i Norge.

  Etter to uker med hyppig flørting og dating er panelet enige i én app. Med over 30 milliarder matcher så langt, er Tinder® verdens mest populære app for å møte nye mennesker. Tenk på oss som den mest pålitelige støttespilleren.

  UTFORDRER TINDER: Den nye appen Happn har nå over 50 brukere i Norge, og er en reell utfordrer til den kjente sjekkeappen Tinder. rykte i mange år, mener Kjøs at nett og app-dating er blitt så godt som stuerent. Hyller Norge som verdensmestere på ett viktig område Lill Anita: Kan få en følelse av at det er en app hvor mange er ute etter bare sex. Robert: Når det gjelder datingapper var Tinder «my first», og vil derfor alltid ha en. Fire single tester de tre mest populære datingappene Tinder, Happn og SJEKKING: Datingappen Tindr har nesten en halv million nedlastninger i Norge.

  Etter to uker med hyppig flørting og dating er panelet enige i én app.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail